29/4/12

Ειδικές τιμές στο ξενοδοχείο Victoria στο Κιλκίς


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων του 1ου λαϊκού αγώνα δρόμου στη μνήμη των 353000 θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου «ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ» ο οποίος θα διεξαχθεί στον Επτάλοφο Κιλκίς την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, το Δ.Σ. των ΑΚΡΙΤΩΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ συμφώνησε με το ξενοδοχείο Victoria στο Κιλκίς να προσφέρει στους συμμετέχοντες δωμάτια σε προσιτές τιμές.

Το δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στα 34€

Το τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό στα 45€
Στην είσοδο της πόλης του Κιλκίς βρίσκεται το ξενοδοχείο Victoria κατασκευής 2010. Σε απόσταση αναπνοής από την καρδιά της πόλης το ξενοδοχείο Victoria θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη με μοναδικές ανέσεις και ευχάριστο περιβάλλον. 
  • Μεγάλα, άνετα και μοντέρνου σχεδιασμού δωμάτια και καφετέρια. Ο μοντέρνος σχεδιασμός, τα άριστα υλικά κατασκευής, η λειτουργικότητα των δωματίων και της καφετέριας με έμφαση στις λεπτομέρειες κάνουν τον επισκέπτη του ξενοδοχείου Victoria να αισθάνεται ξεχωριστός. To ξενοδοχείο Victoria μπορεί να φιλοξενήσει άτομα με ειδικές ανάγκες. 
  • Υπερσύγχρονο σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης σε όλους τους χώρους (δωμάτια, εστιατόριο, καφετέρια και στην αίθουσα συνεδριάσεων).
  • Άνετος χώρος πάρκινγκ. To ξενοδοχείο Victoria διαθέτει άνετο χώρο πάρκινγκ για κάθε είδους όχημα. 
  • Υπερπολυτελής αίθουσα πολλαπλών χρήσεων. Το ξενοδοχείο Victoria στεγάζει μια από τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελής αίθουσες πολλαπλών χρήσεων στο νομό Κιλκίς, το Victoria Hall. Το Victoria Hall μπορεί εύκολα να φιλοξενήσει με επιτυχία διαλέξεις, συνέδρια, σεμινάρια, γάμους, συνεστιάσεις, επαγγελματικές συναντήσεις ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό γεγονός.  
  • Στρατηγική γεωγραφική θέση. Το ξενοδοχείο Victoria έχει το προνόμιο να βρίσκεται στη Δυτική περιφερειακή οδό Κιλκίς-Θεσσαλονίκης, στην είσοδο της πόλη του Κιλκίς. Λόγω της τοποθεσίας αυτής, το ξενοδοχείο Victoria σας παρέχει εύκολη πρόσβαση στην πόλη του Κιλκίς και στην περιφέρεια του νομού Κιλκίς καθώς και σε όλους τους γειτονικούς νομούς Θεσσαλονίκης, Σερρών και Πέλλης.
  • Πολύγλωσσο προσωπικό ικανό να προσφέρει γραμματειακές υπηρεσίες, ΦΑΞ και μηχανή εκτύπωσης είναι διαθέσιμα, καθώς και υπηρεσία αφύπνισης.
Τηλεφωνικές κρατήσεις  δωματίων 
  • 23410 29700
  • 23410 29707
FAX:
  • 23410 25400
Για περισσότερες πληροφορίες για το ξενοδοχείο Victoria επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: