21/4/12

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το "4ο Απάν Σο Ρακανόπον", την Πέμπτη 19 Απριλίου 2011, στο Τάουτλη (Παλιά Επτάλοφο) όπου υπάρχει και η Εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής. Περίπου 1700 άτομα έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και διασκέδασαν με ένα πλούσιο ποντιακό πρόγραμμα με τη συμμετοχή πολλών γνωστών καλλιτεχνών. Το Δ.Σ. και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ" νομού Κιλκίς, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τους χορηγούς της εκδήλωσης χάρη στους οποίους η εκδήλωση "Απάν Σο Ρακανόπον" η οποία πρωτοξεκίνησε το 2009 έγινε θεσμός στο νομό Κιλκίς. 
Ένας θεσμός έχει ανάγκη από εθελοντές, για μία ακόμη χρονιά δεκάδες Επταλοφίτες, γυναίκες και άνδρες όλων των ηλικιών έδιναν το παρών καθημερινά τις τελευταίες δέκα μέρες ώστε να προετοιμασθεί ο χώρος, την ημέρα της εκδήλωσης ήταν όλοι παρόντες από νωρίς το μεσημέρι για να ετοιμάσουν τα τραπέζια, τα φαγητά, να υποδεχθούν τους καλεσμένους, να διευκολύνουν την έλευση των οχημάτων, τους ευχαριστούμε όλους που για ακόμη μία φορά απέδειξαν ότι η ομαδική και οργανωμένη δουλειά φέρνει πετυχημένα αποτελέσματα.
Ευχαριστούμε τον τηλεοπτικό σταθμό "Europe One" ο οποίος από την πρώτη χρονιά καλύπτει το "Απάν Σο Ρακανόπον", ευχαριστούμε τον κ. Τριαντάφυλλο Πουρσανίδη που στηρίζει και προβάλλει όλες τις εκδηλώσεις μέσα από την εκπομπή του "Ελληνική Παράδοση", ευχαριστούμε τους τεχνικούς του σταθμού οι οποίοι σε δύσκολες συνθήκες καταφέρνουν να παρουσιάσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Τα μεγάλα ονόματα του ποντιακού χώρου μας κρατάν συντροφιά και μας διασκεδάζουν κάθε χρόνο αφιλοκερδώς και δίνουν νόημα στον όρο "Καλλιτέχνης", ένα ΕΥΧΑΡΙΤΣΩ είναι πολύ λίγο σε όσα προσφέρουν σε όλους του συμμετέχοντες στο "Απάν Σο Ρακανόπον".
Σημαντική και πολύτιμη είναι η προσφορά στην εκδήλωση όλου του τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού του νομού Κιλκίς ο οποίος σύσσωμος προβάλλει και στηρίζει όλες τις εκδηλώσεις και τις δράσεις των Ακριτών Επταλόφου, σας ευχαριστούμε για όλα.
Σε λίγες μέρες, την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, το "Απάν Σο Ρακανόπον" εισέρχεται και στα αθλητικά δρώμενα, οι "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ" φορούν αθλητική περιβολή και με την στήριξη και βοήθεια του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ" και του προέδρου του Χρήστου Μυστρίδη, διοργανώνουν τον 1ο Αγώνα δρόμου "ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ" (15.000μ) αφιερωμένο στη μνήμη των 353000 σφαγιασθέντων Ποντίων. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.
ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: