14/10/09

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 ΟΙ “ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ” ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ EUROPE ONE

Την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009, από τις 13:30 – 16:30, το παιδικό (μεσαίο) χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου “ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ” νομού Κιλκίς, θα εμφανιστεί LIVE (ζωντανά) στην εκπομπή “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” του τηλεοπτικού σταθμού “EUROPE ONE” (UHF 57) με έδρα τη Θεσσαλονίκη, το πρόγραμμα θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω internet από την ιστοσελίδα του EUROPE ONE (http://www.europeone.gr/) και το blog ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ (http://akriteseptalofou.blogspot.com/).

ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ - παιδικό τμήμα

Την εκπομπή “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” για δεύτερη χρονιά παρουσιάζει, ο κ. Τριαντάφυλλος Πουρσανίδης με καταγωγή από το ΠΑΡΟΧΘΙΟ Κιλκίς, η εκπομπή μεταδίδεται ΖΩΝΤΑΝΑ κάθε Κυριακή από τις 13:30 – 16:30 και κάθε Τετάρτη βράδυ σε επανάληψη.

EUROPE ONE

Τρεις ώρες γεμάτες ποντιακή μουσική και τραγούδια, οι τηλεθεατές συμμετέχουν άμεσα στην εκπομπή με ζωντανές τηλεφωνικές παρεμβάσεις και αποστολή SMS. Η εκπομπή παρουσιάζει τα μεγαλύτερα ονόματα του ποντιακού τραγουδιού, δίνει βήμα σε νέους καλλιτέχνες και παρουσιάζει τις δράσεις των πολιτιστικών συλλόγων.

Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: