6/2/12

Το νέο Δ.Σ. των ΑΚΡΙΤΩΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ

Το νέο Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ" νομού Κιλκίς, συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις εκλογές οι οποίες διεξήχθησαν την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012. Στη θέση του προέδρου παραμένει ο κ. Νίκος Αμοιρίδης, νέος αντιπρόεδρος ο κ. Κώστας Τριανταφυλλίδης και νέος Γραμματέας ο Πατέρας Παναγιώτης Μποζάνης.
Οι  "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ" συνεχίζουν με κύριο στόχο την διατήρηση, ανάδειξη και διάδοση του πολιτισμού των προγόνων μας και την ανάδειξη του Επταλόφου. Μετά την περσινή συνδιοργάνωση του χορού με την ποδοσφαιρική ομάδα ΠΑΟΝΕ, την συμμετοχή του προέδρου στη συντονιστική επιτροπή των ποντιακών σωματείων Κιλκίς και την φετινή είσοδο στο Δ.Σ. του ιερέα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Επταλόφου, οι ΑΚΡΙΤΕΣ αποδεικνύουν πως η συνεργασία και ο προγραμματισμός είναι ο κυριότεροι παράγοντες για να επιτευχθούν οι δεσμεύσεις και οι στόχοι. 
Ο μεγάλος φετινός στόχος των "ΑΚΡΙΤΩΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ" είναι η διοργάνωση του 1ου λαϊκού αγώνα δρόμου Επταλόφου "ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ" (15.000μ), αφιερωμένο στη μνήμη των 353000 σφαγιασθέντων Ποντίων, την Κυριακή 13 Μαΐου 2012. Σημαντική είναι η βοήθεια του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας "ΖΕΥΣ" και του προέδρου του Χρήστου Μυστρίδη, στη δημιουργία. το σχεδιασμό και την προβολή του αγώνα.
Το νέο Δ.Σ. πολιτιστικού συλλόγου "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ" νομού Κιλκίς, θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Δημήτρη Ευθυμιάδη για την τιμητική πρόσκληση προς το σύλλογο να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με ποντιακούς χορούς,  την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012, στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στα πλαίσια της "24ης AGROTICA" της μεγαλύτερης διεθνούς συνάντησης των επαγγελματιών του κλάδου της Γεωργίας.
Το νέο Δ.Σ. πολιτιστικού συλλόγου "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ" νομού Κιλκίς, θέλει να ευχαριστήσει το έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο του Κιλκίς και τον τηλεοπτικό σταθμό EUROPE ONE της Θεσσαλονίκης για την συνεχή προβολή των εκδηλώσεων και δράσεων του συλλόγου, καθώς και για την στήριξη που προσφέρουν στο σύλλογο.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. του πολιτιστικού συλλόγου "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ" νομού Κιλκίς έχει ως εξής:
  • Πρόεδρος: Νικόλαος Αμοιρίδης του Γεωργίου
  • Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Τριανταφυλλίδης του Γεωργίου
  • Γραμματέας: Πατέρας Παναγιώτης Μποζάνης
  • ΤαμίαςΝικόλαος Αμοιρίδης του Μιχαήλ
  • Μέλος: Γεωργία Σακαλίδου
Αναπληρωματικά Μέλη
  • 1ος Αναπληρωματικός: Νικόλαος Καρασαββίδης
  • 2ος Αναπληρωματικός: Γρηγόρης Πούλος
Χοροδιδάσκαλος: Νικόλαος Αμοιρίδης του Μιχαήλ
Έφορος χορευτικού: Νικόλαος Καρασαββίδης
Υπεύθυνος προβολής και ενημέρωσης: Δημήτρης Τσαβδαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: