4/12/08

Αίτηση δωρεάς βιβλίων

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ», ιδρύθηκε το 1995, έχει έδρα το δημοτικό διαμέρισμα Επταλόφου του δήμου Κρουσσών στο νομό Κιλκίς.

Οι «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» είναι ιδρυτικό μέλος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε.).

Ο σύλλογος μας διατηρεί τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών, πραγματοποιεί παρεμβάσεις για την προστασία του περιβάλλοντος (π.χ. δενδροφυτεύσεις, ενημέρωση των αγροτών της περιοχής για νέες καλλιέργειες και τρόπους εξοικονόμησης νερού κ.α.) και διοργανώνει θεματικές εκδηλώσεις. Πρόσφατα δημιουργήσαμε και δύο blog (akrites και akriteseptalofou) στο διαδίκτυο καθώς και group στο Facebook για ενημέρωση και επικοινωνία με τα μέλη, τους φίλους μας και άλλους συλλόγους.

Στα άμεσα σχέδια του συλλόγου μας είναι η δημιουργία τράπεζας αίματος, χορωδίας, θεατρικής ομάδας, διοργάνωση εκπαιδευτικών εκδρομών, ο εμπλουτισμός της βιβλιοθήκης μας (στο σύλλογό μας αυτή τη στιγμή συμμετέχουν πάνω από 30 παιδιά δημοτικού και περίπου 10 παιδιά γυμνασίου – λυκείου).

Στόχος μας να κάνουμε τα παιδιά του συλλόγου καθώς και όλους τους κατοίκους της Επταλόφου να αγαπήσουν το βιβλίο και να ανακαλύψουν τις χαρές, τις συγκινήσεις τους θησαυρούς, τις βάσεις και τα εφόδια που προσφέρει το διάβασμα για την υπόλοιπη ζωή τους.

Θα σας παρακαλούσαμε, εάν έχετε τη δυνατότητα, να κάνετε δωρεά στο σύλλογό μας κάποια βιβλία με οποιαδήποτε θεματολογία, για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης μας. Η παραλαβή και μεταφορά των βιβλίων θα γίνει με δική μας ευθύνη.

Οι «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» δεσμεύονται να σας ευχαριστήσουν δημόσια και σε προσεχή εκδήλωση του συλλόγου να σας τιμήσουν για την πολύτιμη προσφορά σας. Επίσης στα blog που διατηρούμε στο διαδίκτυο θα σας καταχωρήσουμε στους δωρητές και χορηγούς του συλλόγου μας. Θα επιθυμούσαμε τη συμμετοχή σας και τη συνεργασία σας σε προσεχείς εκδηλώσεις του συλλόγου μας, είτε με παρουσιάσεις βιβλίων σας είτε με έκθεση των βιβλίων σας, για την διάδοση του βιβλίου και του πολιτισμού γενικότερα.

Στοιχεία Επικοινωνίας: Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ».

  • Διεύθυνση: Επτάλοφος Κιλκίς, Τ.Κ. 61 100
  • Τηλέφωνο-Φαξ: 23410 62404
  • E-mail: akriteseptalofou@yahoo.gr , akriteseptalofou@gmail.com .
  • Πρόεδρος: Νίκος Αμοιρίδης 6977 781983
  • Υπεύθυνος επικοινωνίας-προβολής: Δημήτρης Τσαβδαρίδης 6972 669034

  • Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ
  • Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΚΑΛΙΔΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια: