8/5/13

ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Αγώνας δρόμου αφιερωμένος στη Γενοκτονία των Ποντίων

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 (Κυριακή του Θωμά), ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» ν. Κιλκίς διοργανώνει τον 2ο λαϊκό αγώνα δρόμου 16 χιλιομέτρων «ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ» οποίος είναι αφιερωμένος στη Γενοκτονία των 353000 Ελλήνων του Πόντου και ο μοναδικός με ποντιακή ονομασία.

Η Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου 2013 ήταν μια σπουδαία μέρα για τον Ποντιακό Ελληνισμό καθώς η Γενοκτονία των Ποντίων μαζί με των Αρμενίων και των Ασσυρίων, αναγνωρίστηκε επίσημα από την Γερουσία της πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας στην Αυστραλία!


Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013 είναι η καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο 2ο «ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ». Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή στο e-mail: akriteseptalofou@yahoo.gr

Οι νικητές του περσινού αγώνα:


Στους Άνδρες:
  • Γάζος Δημήτριος της ΟΜΓ
  • Ζάνεβ Βλαδίμηρος του Αετού Θεσσαλονίκης
  • Σαρίδης Παύλος της Μοτολέσχης Καβάλας.

Στις Γυναίκες:
  • Γιώτη Ειρήνη Drift Running Team
  • Τσιφλίδου Κούλα Ανεξάρτητη
  • Γεωργιάδου Τριάδα Ανεξάρτητη
εγγράφονται αυτομάτως στον φετινό αγώνα και δεν απαιτείται η οικονομική συμμετοχή τους τιμής ένεκεν.

Εντύπωση και συγκίνηση στους διοργανωτές προκαλεί η συμμετοχή δρομέων από την Μεσσηνία αλλά και Ποντίων Ομογενών από το εξωτερικό που έρχονται γι' αυτό το σκοπό.


Ο αγώνας θα γίνει παρουσία εκπροσώπων ποντιακών συλλόγων από το Κιλκίς και την ευρύτερη περιοχή.

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ''ΖΕΥΣ'' διοργανώνει ημερήσια  εκδρομή για τη συμμετοχή του στο 2ο Απάν Σο Ρακανόπον 2013.


Συλλεκτικά ανάγλυφα μετάλλια μοναδικής κοπής και αναμνηστικά θα περιμένουν τους δρομείς στον τερματισμό, θα προσφερθούν ποντιακά εδέσματα και θα ακολουθήσει Ποντιακό γλέντι.

Τιμές ξενοδοχείων για τον «2ο Αγώνα δρόμου ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ».

Πληροφορίες για τον αγώνα δίνονται από το κ. Νίκο Αμοιρίδη 6970336218.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: akriteseptalofou@yahoo.gr

Θυμηθείτε τι έγινε στον πρώτο Λαϊκό αγώνα δρόμου «Απάν Σο Ρακανόπον» το 2012.


Όλοι οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται έως και μία ώρα πριν στην πλατεία Επταλόφου Κιλκίς για να παραλάβουν τους αριθμούς τους και να καταβάλουν το αντίτιμο της συμμετοχής τους στον το οποίο ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5 € για την κάλυψη των αναγκών του αγώνα. Στις 10:30 θα γίνει η έναρξη του αγώνα διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες στην προκήρυξη.


ΡΑΝΤΕΒΟΥ Σ' ΕΜΟΡΦΟΝ ΤΗΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟ ΑΠΑΝ ΣΟ ΡΑΚΑΝΟΠΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: