15/10/12

8ο Πανελλαδικό Φεστιβάλ ποντιακών χορών ΠΟΕ (OAKA) 13/10/12 (Video)

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ
8o Πανελλαδικό Φεστιβαλ ποντιακών χορών ΠΟΕ
Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012
15.000 θεατές
2.000 χορευτές
150 καλλιτέχνες
407 Ποντιακά Σωματεία
Ακολουθεί  video από το Platon TV
Συγχαρητήρια στο Platon TV




Το Platon TV με τις μικρές δυνατότητες του είχε την χαρά να παρευρεθεί και να παρουσιάσει στο βίντεο που ακολουθεί το ΠΟΝΤΙΑΚΟ μεγαλείο σε ένα 2ωρο αφιέρωμα.
Ζητούμε συγνώμη που οι δυνατότητες μας είναι μικρές και δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τηλεοπτικά ΟΛΗ την εκδήλωση, κάτι που είχαν ΗΘΙΚΗ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ υποχρέωση να πράξουν τα ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ - Αυτή ήταν η υποχρέωση τους έναντι των Ελλήνων και ΟΧΙ η προβολή τούρκικων σήριαλ.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την κατανόηση.
Με εκτίμηση



Το Platon TV πρωτοϊδρύθηκε 10 Σεπτεμβρίου 2009, από τον Πλάτωνα Δενεζάκη, ενώ αρχές Ιουνίου 2012 αναδιοργανώθηκε με τη συμβολή του Στέλιου Συριανού και του Γιώργου Συριανού.

Ο Πλάτων Δενεζάκης, λόγω της πολυετούς επαγγελματικής του πορείας, κυρίως στο εξωτερικό, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει πολλούς φίλους τόσο στην Αυστραλία, όσο και σε άλλες χώρες: Αμερική, Γερμανία, Ιταλία και όχι μόνο!!!
Έτσι με την παρότρυνση των τόσων φίλων ανά τον κόσμο, δημιουργήθηκε το Platon TV, το οποίο όμως λόγω και άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν παρουσίαζε ιδιαίτερα ενεργό δράση.

Ιούνιος 2012

Αρχές του Ιουνίου 2012, με την ενεργό συμμετοχή του Στέλιου Συριανού και του Γιώργου Συριανού, το Platon TV, ανασυντάσσεται και ξεκινά δυναμικά πλέον την πορεία του. Έτσι, και οι τρείς πλέον εργάζονται αδιάκοπα, σχεδόν επί 24ώρου βάσεως, για την ανάπτυξη του σταθμού.

Ο Στέλιος Συριανός, με επαγγελματικές και φιλικές γνωριμίες τόσο στον επιχειρηματικό όσο και στον αθλητικό χώρο, καθώς και ο Γιώργος Συριανός λόγω επαγγέλματος με πολλές φιλίες στον καλλιτεχνικό χώρο, αποφασίζουν από κοινού με τον Πλάτωνα Δενεζάκη να "ενώσουν" τις δυνάμεις τους και να αναζωπυρώσουν την ιδέα του καναλιού.
Έτσι το Platon TV, ξεκίνησε να εκπέμπει πλέον οργανωμένα και πάνω σε γερές βάσεις.

20 Ιουνίου 2010, μεταδίδει την πρώτη του ζωντανή εκπομπή. Ενώ αρχίζει πλέον να αναπτύσεται και να πλαισιώνεται και με άλλα δυναμικά στελέχη , που ενθουσιάζονται και εκείνοι με την ιδέα, Δημήτρης Καραγιάννης, Μιχάλης Λαγκουρδής, Ζώης Χαριτόπουλος, Σίσσυ Ιλερή, Αλέξανδρος Δεσίπρης, Σπύρος Ρίκος.
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ & ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ προσπάθεια πλέον όλων μας γίνεται ακόμα πιό δυνατή.
Ο ενθουσιασμός μεγάλος, οι χιλιάδες φίλοι εκτιμούν την προσπάθεια αυτή, και το Platon TV, αστραπιαία αγκαλιάζεται από τους χιλιάδες φίλους αλλά και υποστηρικτές του σταθμού, που αμέσως τον διαδίδουν και τον κατατάσσουν στις πρώτες προτιμήσεις τους.

Αύγουστος 2012

20 Αυγούστου 2012 και το Platon TV, και στο σύντομο χρονικό διάστημα της δίμηνης παρουσίας του, έχει μέχρι στιγμής αποκτήσει πάνω από 6.000 τηλεθεατές από όλο τον κόσμο, ενώ η πορεία του συνεχίζει θεαματικά την άνοδο...

Ευχαριστίες

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ τους φίλους που υποστηρίζουν ο καθένας με τον τρόπο του την προσπάθεια μας αυτή.
Μαζί συνεχίζουμε.

Σας ευχαριστούμε και πάλι
Η ΟΜΑΔΑ του Platon TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: