9/1/12

Έκοψαν την Βασιλόπιτα του 2012 οι "ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ"

Μέσα σε πλήθος κόσμου και με την παρουσία πολλών πολιτικών και μη προσώπων έγινε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012 η κοπή της Βασιλόπιτας των ''ΑΚΡΙΤΩΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ'', στο πνευματικό κέντρο του χωριού. Αφού έγινε ο απολογισμός των δράσεων του 2011 και και η εξαγγελία του προγράμματος για το 2012 από τον πρόεδρο Δ.Σ. Αμοιρίδη Νικόλαο, ο Πάτερ Παναγιώτης Μποζάνης ευλόγησε και έκοψε τη βασιλόπιτα. Τυχερός της εκδήλωσης ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Επταλόφου Παναγιώτης Αμοιρίδης, ο οποίος μαζί με το φλουρί πήρε και ένα βιβλίο με την ιστορία του Ποντιακού Ελληνισμού.

Την παράσταση, όπως πάντα, έκλεψαν τα παιδιά του χορευτικού που με την επιμέλεια του χοροδιδασκάλου Θ. Ζολώτα και των μουσικών Στέλιου Ιωαννίδη και Ανδρέα Βαμβακίδη εισέπραξαν το θερμό απ΄ όλους χειροκρότημα.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι βουλευτές Κιλκίς Θεόδωρος Παραστατίδης και Γεώργιος Φραγγίδης, ο δήμαρχος Κιλκίς Ευάγγελος Μπαλάσκας, ο αντιδήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Τσαντάκης, η πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Πάκα Καλλισθένη, ο περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Θωμαΐδης, οι πολιτευτές Θεόδωρος Πασσαλίδης και Γεώργιος Γεωργαντάς, ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Επταλόφου Αμοιρίδης Παναγιώτης, ο πρώην δήμαρχος Κρουσσών Γιώργος Γαβριηλίδης, ο πρώην κοινοτάρχης Επταλόφου Νέστoρας Πουρσανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: