1/12/09

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΣ

Η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων, στο πλαίσιο του χρηματοοικονομικού πολυσυνεδρίου «ΜΟΝΕΥ & SHOW», πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 18.00΄, στην αίθουσα «ΑΦΙΣΙΟΝΑΔΟ» του ξενοδοχείου ΗΥΑΤΤ REGENCY ημερίδα με θέμα: «Ο ρατσισμός και η ξενοφοβία στο εκπαιδευτικό σύστημα» με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Σπαθή Αναπληρωτή Καθηγητή Α.Π.Θ.

Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ κ. ΣΠΑΘΗΣ

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε με αφορμή την ανάληψη της Προεδρίας από την Ελλάδα το 2009, του Παγκοσμίου Φόρουμ για την Μετανάστευση και την Ανάπτυξη.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΣΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΠΣ

Την ημερίδα χαιρέτησε εκ μέρους του Νομάρχη Θεσσαλονίκης η Εντεταλμένη Νομαρχιακή Σύμβουλος κα Χριστίνα Κελεσίδου. Την εκδήλωση χαιρέτησαν με μηνύματά τους: ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας κ. Μάρκος Μπόλαρης, ο Βουλευτής κ. Θεόδωρος Καράογλου και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά Αρχιμ. Σεραφείμ Ατματζίδης.Κατά τη διάρκεια της ημερίδας λειτούργησε έκθεσης ζωγραφικής της κας Αλεξάνδρας Κιλινγκάροβα η οποία κατάγεται από την Τιφλίδα της Γεωργίας και έχει σπουδάσει στην Κτηνιατρική Σχολή και στην Σχολή Γραφιστικής, του κρατικού Πανεπιστημίου Τιφλίδας.



Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: